Scorad stralingsprotectie

Stralingsprotectie

Scorad partner protech

Protech Medical (Florida, USA) heeft een zeer uitgebreid product portfolio op het gebied van röntgen bescherming , zoals loodschorten, loodbrillen, looddoeken, loodschermen, rekken en nog veel meer.

De producten zijn uiteraard CE gemarkeerd en voldoen aan de strenge Nederlandse eisen van stralingsbescherming.

Website Protech Medical: https://www.protechmed.com/ 

SFXray logo
ScoRad Medical BV is de exclusieve authorized dealer voor SFXray (Belfast, Noord-Ierland). SFXray heeft een zeer uitgebreid product portfolio op het gebied van röntgen bescherming, zoals loodschorten, loodbrillen en zeer veel accessoires zoals loodschermen en loodschort rekken. De producten zijn CE gemarkeerd en voldoen aan de strenge eisen van stralingsbescherming. SFXray kan naast standaard loodschorten ook custom-made loodschorten aanbieden. Deze worden helemaal naar wens van de werknemer gemaakt, om zo optimaal te beschermen tegen ioniserende straling.

Onlangs heeft SFXray het portfolio uitgebreid met de “ergo-loodschorten”. Deze loodschorten zijn speciaal ontwikkeld om rug-, nek- en/of schouderklachten te verminderen/vermijden.

Geïnteresseerd in loodschorten of een merk/modieuze loodbril? We horen het graag! neem contact met ons op via: cservice@scorad.nl of via +31363031826.

Website SFXray: https://sfxray.com/

Inkoop

ScoRad Medical B.V.

Randstad 22-04
1316 BX Almere

+31363031826
cservice@scorad.nl

KVK 73420123
IBAN NL25ABNA0839247311
BTW NR NL8595.30.401B01