SCATTERGUARD DRAPES VAN PROTECH NU BESCHIKBAAR BIJ SCORAD MEDICAL!

Welkom bij de “ScatterGuard” producten van Protech Medical!

De ScatterGuard Drape is een laken met een loodbescherming die je op de patiënt legt om strooistraling vanuit de patiënt tegen te houden. M.a.w. de operateur en het personeel wordt hierdoor optimaal beschermt.
De ScatterGuard drapes zijn loodvrij, latex vrij, steriel, disposable en flexibel. Er zijn verschillende lood equivalente lakens te krijgen die de straling tegen houden (0.125mm, 0,25mm en 0,375mm PBeq).
Er zijn verschillende soorten lakens zoals:
  • de Angiografie Drape (voor bijvoorbeeld angiografiën, coronary cathterisatie, UFE, TACE procedures)
  • de Billiary Split Drape (voor bijvoorbeeld transjugulaire intrahepatische porosystematische shunt procedures en doorlichting procedures)
  • de EP Drape (voor bijvoorbeeld BI-Ventriculaire pacemaker implantaten, ICS procedures en Bi-ventriculaire pacing procedures)
  • de MultiPurpose drape (met of zonder fenestratie voor bovenstaande en meerdere doeleinden)
Naast bovenstaande lakens hebben we ook een disposable ScatterGuard operatie hoofdkapjes en een ScatterGuard disposable thyroide collar cover (voornamelijk voor de hygiëne).

Interesse? Neem contact met ons op! Mail of bel ons voor een afspraak. Sven van Rossum, svanrossum@scorad.nl / +31 (0) 6-22116589 of Jochem van der Ham, jvanderham@scorad.nl / +31 (0) 6-55890506