Interventional Sytems Logo

Nieuwe samenwerking ScoRad medical en Interventional Systems!

iFIX interventional systems

Sinds januari 2021 vertegenwoordigt ScoRad Medical, Interventional Systems! Interventional Systems is een Duits bedrijf gespecialiseerd in het maken van radiologische producten die het werk efficiënter, flexibeler en comfortabeler maken. Één van de producten die het bedrijf maakt is iFIX.

iFIX bevordert de stabiliteit en positionering van de patiënt. iFIX bestaat uit een fleece en patches.  De fleece is een huidvriendelijke stof en wordt met behulp van de bijbehorende patches over de patiënt gespannen, hierdoor wordt stabiliteit voor de patiënt gecreëerd. De patches zijn herbruikbaar en op elk oppervlak te bevestigen. Zo kan iFIX op elk systeem handig en snel geïmplementeerd worden op elke modaliteit, bijvoorbeeld tijdens een CT/MRI-scan en tijdens interventie-procedures!

De materialen zijn:

  • Hygiënisch
  • Bio-compatible
  • Comfortabel
  • Veilig
  • Efficiënt

iFIX is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Er zijn hoofdmaskers om het hoofd te stabiliseren, speciale modellen om armen en benen te stabiliseren en rollen van verschillende breedtes om zelf op maat te maken.

Wilt u meer informatie over iFIX? Neem dan contact met ons op via cservice@scorad.nl of +31363031826.